Zakelijk

Samen met In de Bogaard verswinkel

  • Altijd vers!
  • Veel biologische - en/of streekprodukten
  • Gemakkelijk en snel bestellen

Wij leveren ook aan bedrijven, kinderdagverblijven, scholen, instellingen. Tegen scherpe prijzen natuurlijk!

We kunnen meerdere keren per week leveren, op tijden die we samen overeenkomen. Vaste leveringen met een standaardpakket of juist variabel, waarbij u steeds bepaalt wat u op een bepaalde dag geleverd wilt hebben.

Neem contact met ons op om nog veel meer te bespreken over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Zo simpel werkt het

  • Bestel en betaal snel en eenvoudig online
  • De bestelling wordt in principe de volgende werkdag bezorgd. Of u kunt het zelf ophalen en de bezorgkosten besparen
  • Geniet van gezonde en verse produkten!

Vragen? Wij verwachten u hiermee uitgebreid te informeren.

Maaltijden en salades leveren we koud af, in gesloten verpakkingen, gesealed of met een deksel. We bezorgen aan de deur. Als u zich de bezorgkosten wilt besparen kiest u voor de optie “ophalen in de winkel”. U dient de bestelling dan natuurlijk ook echt op te (laten) halen.

De meeste leveringen worden met onze bestelauto’s rondgebracht. Afhankelijk van de regio waar u woont en andere bestellingen kan dit afwijken.

U kunt uw voorkeur levertijd aangeven, maar we kunnen niet garanderen dat we deze altijd kunnen nakomen. Met uw toestemming kunnen we wel op een door u op te geven ander adres aanleveren als u niet thuis bent (bijvoorbeeld bij uw buren).

Als u onverhoopt niet thuis bent als wij voor de deur staan, dan proberen we de bestelling bij buren af te leveren. Als er geen mogelijkheden zijn, dan nemen we de bestelling mee terug naar de winkel en zullen we samen met u bekijken hoe de bestelling alsnog geleverd kan worden.